KEK
Fillimi / Njoftime / Në moshën 62 vjeçare, ka ndërruar jetë veterani dhe invalidi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jahir Abaz Morina

Në moshën 62 vjeçare, ka ndërruar jetë veterani dhe invalidi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jahir Abaz Morina

Në moshën 62 vjeçare,  pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë veterani dhe invalidi i luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës,  Jahir Abaz  Morina nga fshati Ostrozub i komunës së Malishevës. Varrimi bëhet sot në orën  17:00 në varrezat e fshatit.

Kontrolloni gjithashtu

Tahir Ahmeti

Takimi për Rishikimin e Përbashkët të Sektorit të Pylltarisë në Kosovë, organizohet më 24-25 qershor 2021

Takimi për Rishikimin e Përbashkët të Sektorit të Pylltarisë në Kosovë, që organizohet më 24-25 ...