Në moshën 84-vjeçare ka vdekur, Haki Emrush Hysiqi nga Shtimja

Në moshën 84-vjeçare ka vdekur, Haki Emrush Hysiqi nga Shtimja

Pas një sëmundje të shkurtër, në moshë 84-vjeçare  ka vdekur në Shtime, Haki Emrush Hysiqi. I ndjeri ka qenë kontribues i fondeve humaniste dhe pajtimtar i gjaqeve. Varrimi  bëhet sot, në orën 12.00, në varrezat e Shtimes.

Kontrolloni gjithashtu

Shaip Kamberi

Shaip Kamberi nuk ka arritur të fitojë mandatin e deputetit në Kuvendin e Serbisë pas rivotimit që u bë në Tërnoc

Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës ka marrë vetëm 598 vota, ndërkaq Kamberit i duheshin së …