Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Në mungesë të kuorumit ndërpritet seanca e katërt e Kuvendit Komunal të Vitisë

Në mungesë të kuorumit ndërpritet seanca e katërt e Kuvendit Komunal të Vitisë

Seanca e katërt e Kuvendit Komunal të Vitisë, e paraparë të mbahet sot është ndërprerë. Sipas kryesuesit të Kuvendit Komunal të Vitisë, Naim Pira pas miratimit të rendit të ditës dhe në mungesë të kuorumit është ndërprerë kjo seancë. Ai bëri me dije se mbledhja e katër e kuvendit komunal të Vitisë është paraparë të vazhdoj nesër në fillim në ora 09:00h në Shkollën e Mesme Profesionale “Jonuz Zejnullahu” në Viti.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti vizitoi fshatin Sllatinë të Epërme të Vitisë, për të parë nga afër punimet në mbjelljen e pemëve dekorative

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar fshatin Sllatinë të Epërme, ku janë ...