Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Njoftime / Në Prishtinë mbahet marsh për të rrëmbyerit dhe zhdukurit shqiptar gjatë luftës nga Serbia
Të pagjeturit

Në Prishtinë mbahet marsh për të rrëmbyerit dhe zhdukurit shqiptar gjatë luftës nga Serbia

Organizuar nga Komisioni Qeveritar për Persona të Pagjetur, në Prishtinë do të mbahet marshi për të rrëmbyerit dhe zhdukurit shqiptar gjatë luftës nga Serbia, për të cilët tani e 20 vite pas luftës, Serbia nuk ka dhënë asnjë përgjegjësi. Udhëheqësi i këshillit koordinues, Jahja Lluka ka thënë se organizmi këtë vit do të jetë pak më i ndryshëm sepse do të ketë aktivitete e takime edhe nëpër vendbanime tjera, në Gjakovë, Drenas, Krushë e vendbanime të tjera ku pritet të marrin pjesë familjar të të rrëmbyerve, përfaqësues nga shoqatat të tyre, zyrtar të lart shtetëror e ndërkombëtar, ambasador e autoritete tjera. Marshi me moton “20 vjet pritje, dhimbje dhe krenari” do të mbahet në Ditën Ndërkombëtare për të Pagjeturit, më 30 gusht, nga sheshi “Zahir Pajaziti” deri të obelisku i personave të pagjetur, ku përfaqësuesit e institucioneve, dhe familjarët, do të vënë kurora me lule në obelisk, në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Në shënim të 21-Vjetorit – Ditës Përkujtimore të Masakrës së Reçakut, më 15 janar mbahet Akademi përkujtimore

Në shënim të 21-Vjetorit – Ditës Përkujtimore të Masakrës së Reçakut, më 15 janar mbahet Akademi përkujtimore

Në shënim të 21-Vjetorit – Ditës Përkujtimore të Masakrës së Reçakut, më 15 janar, nga ...