leoni

Në procesin gjyqësor kundër eprorit të UÇK-së, Pjetër Shala, në Hagë, dëshmitari Bardhyl Mahmuti ka folur për veten dhe një libër të tij

Në procesin gjyqësor kundër eprorit të UÇK-së, Pjetër Shala, në Hagë, dëshmitari Bardhyl Mahmuti ka folur për veten dhe për një libër  të tij. Ai është dëshmitar i mbrojtjes në Hagë, dhe po iu  përgjigjet  pyetjeve të Zyrës së Prokurorit të Gjykatës Speciale. Dje tha se duke qenë pjesë e Lëvizjes Popullore ka qenë edhe në strukturat e UÇK-së. Lidhur me veprimtarinë e tij në kuadër të UÇK-së, i njëjti tha se ka qenë i angazhuar në mbrojtjen politike të UÇK-së, për të arsyetuar në rrafshin diplomatik domosdoshmërinë e luftës çlirimtare të UÇK-së. Bardhyl Mahmuti ka folur për librin ‘‘Mashtrimi i madh’’. Sipas tij, ky libër është një analizë politologjike e asaj çfarë pjesërisht ka ndodhur gjatë luftës në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Hoti

Avdullah Hoti: “Ligjëratat” e Albin Kurtit nëpër Irlandën Veriore ishin vetëm pretekst për të ikur nga takimi në Tiranë

Deputeti LDK-së, Avdullah Hoti, ka reaguar lidhur me mos-shkuarjen e kryeministrit Albin Kurti në Tiranë …