Në Xërxë u zgjodh kryetari i ri i fshatit

Komisioni për zgjedhjen e kryetarëve të këshillave të fshatrave dhe lagjeve urbane nga Kuvendi Komunal i Rahovecit, ka zhvilluar të premten takimin e paraparë, për zgjedhjen e kryetarit të këshillit lokal të fshatit Xërxë!

Pas një procesi të rregullt dhe demokratik, Artan Thaqi u zgjodh kryetar i këshillit të fshatit Xërxë.

Urime dhe punë të mbarë kryetarit dhe këshillit lokal të zgjedhur!

Mund të jetë një imazh i 8 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Kontrolloni gjithashtu

U PËRURUA NDRIÇIMI PUBLIK NË BRESTOC DHE HOÇË TË VOGËL

Brestoci dhe Hoça e Vogël e komunës së Rahovecit u ndriçuan mbrëmë, në gjatësi 3.4 …