Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Enver Hoxhaj, sot në Tiranë përuron librin, “Përplasja e Madhe”

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Enver Hoxhaj, sot në Tiranë përuron librin, “Përplasja e Madhe”

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Enver Hoxhaj, sot në Tiranë përuron librin, “Përplasja e Madhe”. Ai ka shkruar se libri nga sot është në dispozicion për të gjithë të interesuarit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni të Veriut. Libri ‘Përplasja e Madhe’ flet për luftën diplomatike dhe informative të Rusisë kundër Kosovës dhe Ballkanit. Promovimi mbahet sot nga ora 19:30 në Hotel Rogner dhe nga  sot ky  libër  është në dispozicion për të gjithë të interesuarit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni të Veriut”, ka shkruar Hoxhaj në llogarinë një postim të tij.

 

Kontrolloni gjithashtu

Joe DioGuardi, Shpetim Idrizi & Marko Kepi (Albanian Roots) bashkojnë forcat: Së shpejti Çamëria në  Kongresin Amerikan!

Joe DioGuardi, Shpetim Idrizi & Marko Kepi (Albanian Roots) bashkojnë forcat: Së shpejti Çamëria në  Kongresin Amerikan!

Organizata patriotike,  Rrenjet Shqiptare – Albanian Roots nga 28 Nentori filloi lobimin per Çeshtjen Çame …