Nënkryetari Iska mbajti mbledhjen e radhës me drejtorët e drejtorive

Nënkryetari i komunës së Rahovecit Fatmir Iska, mbajti mbledhjen e radhës me drejtorët e drejtorive. Aio tha se, mbledhjet e përjavshme janë shumë të rëndësishme për koordinimin dhe vlerësimin e progresit.

Puna që është bërë për një javë, mund të ndikojë për të mirë në punët që duhet të bëhen në ditët apo javët në vijim, tha nënkryetari Iska.

Kontrolloni gjithashtu

KFOR-i italian dhuron pajisje teknologjike për SHFMU ’12 Prilli’ në Vërmicë”

Sot, në një ceremoni të veçantë në SHFMU “12 Prilli” në Vërmicë, një donacion i …