Kryetari në largim i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka ftuar për nesër mbledhjen e Kryesisë

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës, caktohet seanca e jashtëzakonshme

Kryesia e kuvendit pritet të mblidhet gjatë ditës së nesërme, me ç’rast në rend të ditës është paraparë edhe caktimi i seancës së jashtëzakonshme. Mbledhja do të mbahet në orën 11:00, me ç’rast ndër të tjera, do të bëhet njoftimi për formimin e grupeve parlamentare.

Rendi i ditës:

 

1.      Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mëparshme,

2.      Njoftimi për formimin e grupeve parlamentare,

3.   Shqyrtimi i Propozim-vendimit për formimin e komisioneve parlamentare,

4.   Caktimi i datës për vazhdimin e seancës së jashtëzakonshme,

5. Përgatitjet për seancë të re:

–         Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,

–         Koha për pyetje parlamentare,

–         Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,

–         Shqyrtimi i Propozim-vendimit për formimin e komisioneve parlamentare.

6. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

Kontrolloni gjithashtu

Përplasja në mes të kryetares, Vjosa Osmani dhe kryekuvendarit, Glauk Konjufca, vë në dukje tensionet institucionale në Kosovë

Tensionet në mes ty dy institucioneve më të larta të shtetit të Kosovës dolën në …