KEK
Fillimi / Njoftime / Nesër në Gjakovë protestohet për mbajtjen padrejtesisht në burgjet maqedone të ish-ushtarit të UÇK-së, Tomor Morina
Gjykata Supreme e Maqedonisë së Veriut merr vendim që ish-ushtari i UÇK-së, Tomor Morinën të mos e ekstradohet në Serbi

Nesër në Gjakovë protestohet për mbajtjen padrejtesisht në burgjet maqedone të ish-ushtarit të UÇK-së, Tomor Morina

Njoftohen familjet e dëshmorëve, martirëve, invalidët dhe veteranët e luftës së UÇK-së, si dhe të gjithë qytetarët e komunës së Gjakovës dhe më gjerë së ditën e mërkure me datën 31 gusht 2019 në orën 11:00 organizohet protestë në mbrojtjen e luftëtarit të UÇK-së, Tomor Morina i cili po mbahet padrejtësisht në burgjet e Maqedonisë së Veriut me akuza të Serbisë. Protesta do të mbahet në Gjakovë, në sheshin Nënë Tereza.

Kontrolloni gjithashtu

Arber Bullakaj u zgjodh në organin më të lartë drejtues të PS Zvicër

Nga Zëri progresiv dhe prointegra.ch Në konferencën e sotme vjetore të Emigranteve Socialdemokratë të PS ...