MIT KS
Fillimi / Njoftime / Nesër në Haraçinë mbahet Manifestimi përkujtimor në nderim të dëshmorëve të rënë në Betejën e Haraçinës
Nesër në Haraçinë mbahet Manifestimi përkujtimor në nderim të dëshmorëve të rënë në Betejën e Haraçinës

Nesër në Haraçinë mbahet Manifestimi përkujtimor në nderim të dëshmorëve të rënë në Betejën e Haraçinës

Të mërkurën më 24 qershor 2020 në Haraçinë do të mbahet Manifestimi përkujtimor, në kuadër të manifestimit tradicional përmes së cilit “përkujtohen Dëshmorët e Kombit”, të rënë në Betejën e Haraçinës. Familjet e dëshmorëve veteranët invalidët e luftës dhe të gjithë qytetarët dhe më gjëra së më datën 24 qershor 2020 në orën 17,00 do të bëhen homazhe dhe të nderohen dëshmorët e kombit, tek varrezat e dëshmorëve Haraçinë. Nderimet duhet të mbahen duke i respektuar rekomandimet për kujdes ndaj pandemisë. Beteja e Haraçinës, është njëra nga betejat më të lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në Maqedoninë e Veriut.

Kontrolloni gjithashtu

Nga 11 korriku në autostradën “Arbën Xhaferi” në pjesën Doganaj-Hani i Elezit do të kryhen disa punime dhe herë pas here do të mbyllet njëra korsi

Nga 11 korriku në autostradën “Arbën Xhaferi” në pjesën Doganaj-Hani i Elezit do të kryhen disa punime dhe herë pas here do të mbyllet njëra korsi

Ministria e Infrastrukturës, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se duke filluar nga data 11.07.2020 ...