Nesër në Skenderaj fillon Festivali Folklorik Gjithëkombtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019

Nesër në Skenderaj fillon Festivali Folklorik Gjithëkombtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019

Nën përkujdesjen e kryetarit të Skenderajt, z. Bekim Jashari  më 28, 29 dhe 30 dhjetor 2019 organizohet Festivali Folklorik Gjithëkombëtar “Rapsodia Shqiptare” ediciomi i 15-të. Festivali tradicionalisht është mbajtur me datat 26, 27 dhe 28 nëntor, mirëpo për shkak të tërmetit në Shqipëri dhe solidarizimit me familjet e prekura të viktimave ishte shtyer për këtë kohë. Bordi i festivalit i falënderon të gjithë rapsodët dhe grupet pjesëmarrëse për mirëkuptimin.

Kontrolloni gjithashtu

Izet Shala: ‘MARSI I PRANVERËS SHQIPTARE’

‘MARSI I PRANVERËS SHQIPTARE’ Shoqata për Kulturë dhe Letërsi ‘Tafil Kelmendi’ Malishevë, ka kënaqësinë t’ju …