Nesër në Vojnoc të Shtimës inaugurohet shtëpia e ndërtuar për fëmijët e veteranit postmortum Bekim Mehmeti - Zharava

Nesër në Vojnoc të Shtimës inaugurohet shtëpia e ndërtuar për fëmijët e veteranit postmortum Bekim Mehmeti – Zharava

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së – dega Ferizaj dhe Këshilli Organizativ i fshatit Vojnoc në Shtime i njoftojnë bashkëluftëtarët se me rastin e 20 vjetorit të Ditës së Çlirimit inaugurohet shtëpia e ndërtuar për fëmijët e veteranit postmortum Bekim Mehmeti – Zharava. Kjo ngjarje do të zhvillohet me datën 22 qershor 2019 në orën 18:00.

Kontrolloni gjithashtu

Arrestohet një i dyshuar për përdorim të armës apo mjetit të rrezikshëm

Me datën 22.05.2024 rreth orës 22:55, Stacioni Policor në Gjakovë pasi kishte pranuar informatë për …