Telekomi i Kosovës

Nexhmi Llumnica: KEK vetëm KPPM-së i paguan rreth 30 milionë€ për shfrytëzimin e thëngjillit në miniera

Pas asaj qe tha Këshilltari Belegu për punëtoret e KEK-ut në emër të Sindikatës së Re Korporata Energjetike e Kosovës Reagojm.

Tani po e di zotri Belegu që e ke gabuar profesionin.

Kur po flet për punëtoret KEK-ut kujdes se krejt se krejtë Kosova e njohin punën dhe sakrificën e punëtorëve të KEK-ut dhe falë Angazhimit maksimal të punëtorëve të KEK-ut sot jemi kompania ma profitabile në Kosovë.

Korporata Energjetike e Kosovës vetëm KPPM-së i paguan rreth 30 milionë€ për shfrytëzimin e thëngjillit në minjera 10 fish më shumë se shtet në rajon.

E di që ke hyrë në politikë për me u pasuruar por mos harro se nuk do të pasurohesh kurr në kurriz të punëtorëve të KEK-ut.

E pashë se po të pengojkan punëtorët e KEK-ut sepse nuk e besojë që ti mendon se punëtorët e KEK-ut marrin paga pa punuar,apo edhe ja paske qitur rrethin për më shkatërruar ketë kompani gjigante sepse në Kosovë nuk ka pasur kurrë privatizim vetëm mundëm me thanë se ka pasur pasivizim.

E di që ty nuk të intereson zhvillimi ekonomik i Kosovës por qëllimi juaj është sikur i tjerëve politikanë që kishin ma herët.

Prandaj ju bëjmë thirrje edhe kryeministrit të Republikës së Kosovës së kësi llojë njerëzish nuk të duhën asgjë për këshilltar,dhe duhet ti kërkohet llogari për akuzën ndaj punëtorëve të KEK-ut.

Më respekt nënkryetari i Sindikatës së Re Korporata Energjetike e Kosovës Nexhat Llumnica.

 

 

 

Nexhmi Llumnica: Kompania publike PTK-Vala i ndëshkon konsumatoret e vet me manovrime të ndryshme

Unë ofertën mujore 2 Gb internet e paguaj më pagën mujore, mirpo pothuajse çdo fund të muajit Vala me ndëshkon apo ma mirë të them me vjedh goxha shumë, unë me 30 maj kisha në llogarinë time 19,481 euro dhe ne pakon e internetit 6 Gb 2 Mb 337 kb ,kurse sot me 1 qershor

Ne llogarinç time kryesore kam 12,640 euro, te vlefshme deri me 18/02/2019.

Ne GPRS pakon e juaj keni 7 Gb 1013 Mb 211 kb, te vlefshme deri me 01/07/2018.

Unë pasi e vrejta ketë vjedhje kontaktova me valen duke kërkuar ta di se si mu shpenzuan 6.84 me thanë se dje nuk ke pasur internet dhe ti ka shpenzuar interneti,duke u arsyetuar se pako e internetit i ka 30 ditë edhe pse kjo pako me vjen në menyr automatike pasi qe kemi pagesën mujore.

Me vjen keq për punëtoret e PTK-Vales që gjinden në nje situat të rënd financiare,por jo edhe për stafin menaxhues sepse ata janë fajtoret që janë para falimentimit.

Çdo njeri kemi mundësi të mashtrojm tjetrin derisa të kuptohet por kur e kuptojm mashtrimin më kurr nuk do të besojm.

E mërkurë, 30 maj 2018

Ne llogarine tuaj kryesore keni 19,481 euro, te vlefshme deri 18/02/2019.

Ne GPRS pakon e juaj keni 6 Gb 2 Mb 337 kb, te vlefshme deri me 31/05/2018

Pakoja juaj e internetit skadon me 31/05/2018.

E premte, 1 qershor 2018

Keni kredituar pakon tuaj te internetit me 2 Gb 0 Mb 0 kb, te vlefshme deri me 01/07/2018. Shtyp Airplane mode On/Off ne telefonin tuaj.

Ne llogarine tuaj kryesore keni 12,640 euro, te vlefshme deri me 18/02/2019.

Ne llogarine tuaj kryesore keni 12,640 euro, te vlefshme deri me 18/02/2019.

Ne GPRS pakon e juaj keni 7 Gb 1013 Mb 211 kb, te vlefshme deri me 01/07/2018

Kontrolloni gjithashtu

Smajl Latifi: Ndaj dëshmorëve kemi detyrim të përhershëm

Sot, është 23-vjetori i përjetësimit të tre dëshmorëve të UÇPMB- së: Shkelzen Krasniqi, Betim Berisha …