Brickos

Bekim Jashari: Është absurde se si shteti 21 vjet pas luftës kullat e Jasharajve kanë mbetur nën mëshirën e fatit

Nga e Hëna fillon mësimi Online për klasat 1 – 5

Kryetari i komunë së Skenderajt Bekim Jashari, përmes një postimi të tij në facebook ka njoftuar nxënës, mësimdhënës e prindër për fillimin e mësimit online. Pas situatës së krijuar nga infeksioni COVID-19, nga e hëna, më 23 mars 2020 nga ora 11:15, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë do të fillojë mësimin në distancë për klasat 1-5 përmes plasimit të mësimeve në RTK1, RTK 4 dhe përmes platformës online: emesimi.rks-gov.net.

Të nderuar prindër, qëndroni në shtëpi me fëmijët tuaj, gjeni kohë për t’iu ofruar atyre dashuri, këshilla e përkrahje në mësimnxënie.

Pa frikë e panik, jemi bashkë dhe do t’ ia dalim! Ka thënë kryetari Jashari.

Kontrolloni gjithashtu

U  përurua projekti “Ndërtimi dhe rregullimi i shtëpisë së cultures në fshatin Celinë”

U  përurua projekti “Ndërtimi dhe rregullimi i shtëpisë së cultures në fshatin Celinë” në komunën …