Viva Fresh Store dhe Kompania Buqaj ndihmojnë 50 familje në nevojë në Komunën e Junikut

Viva Fresh Store dhe Kompania Buqaj përmes Kryqit të Kuq kanë ndihmuar 50 familje në nevojë në Komunën e Junikut, duke ju lehtësuar ngarkesën e gjendjes së rënd ekonomike dhe mungesën e të mirave materiale në ketë situatë izolomi të shkaktuar nga Virusi COVID-19. Ndihmat për Familjet Skamnore janë shpërnda nga Zyrtarë nga Qendra për Punës Social dhe Zjarrfikësve. Komuna e Junikut falënderon të gjitha kompanitë që kontribuojnë në mirëqenien e qytetarëve të Komunës së Junikut.

Kontrolloni gjithashtu

NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë aksion për pastrimin e trotuarit, heqjen e barishteve, krasitjen e drunjve

Sot në orët e hershme të mëngjesit punonjësit e NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë …