KEK
Fillimi / Institucionet / Nisi ndërtimi i Sallës së Sportit në Fshat të Vjetër të Ferizajt

Nisi ndërtimi i Sallës së Sportit në Fshat të Vjetër të Ferizajt

Sporti është sinonim i shëndetit dhe rinisë. E pikërisht të rinjve të Fshatit të Vjetër dhe zonave përreth, po i bëjmë dhuratë, Sallën e Sportit me kapacitet prej 240 ulësesh, punimet e së cilës nisën sot, për t’i krijuar mundësi zhvillimit akoma më shumë të talentit sportiv të të rinjve, në hapësira të reja, moderne të sportit, tha kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, gjatë vënies së gurthemelit të Sallës së Sportit në Fshat të Vjetër të Ferizajt.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Aliu, njoftoi qytetarët për punën, të arriturat, sfidat dhe projektet në gjashtëmujorin e parë të këtij viti si dhe u diskutua edhe për Kornizën Afatmesme Buxhetore 2022-2024

Këtë të enjte është mbajt takimi i Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu me qytetarë për ...