driloni com
vala – old
vipa
Fillimi / Lajmet / Një donacion prej 1.1 milion euro e ka ndarë Qeveria e Japonisë për sistemin e shëndetësisë së Kosovës
Një donacion prej 1.1 milion euro e ka ndarë Qeveria e Japonisë për sistemin e shëndetësisë së Kosovës

Një donacion prej 1.1 milion euro e ka ndarë Qeveria e Japonisë për sistemin e shëndetësisë së Kosovës

Marrëveshja në mes Kosovës dhe Japonisë për dhënien e grantit shtetëror për Ministrinë e Shëndetësisë së Kosovës, është nënshkruar të dielën nga ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili  dhe ministri i Jashtëm, Behgjet Pacolli. Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka thënë se ky grant është shumë i rëndësishëm dhe do të përdoret për furnizim me aparaturë moderne për spitalet tona. Në nënshkrimin e marrëveshjes ka marrë pjesë edhe ministri i Jashtëm, Behgjet Pacolli.

“1.1 milion euro grant nga Qeveria e Japonisë për shëndetësinë kosovare. Ky grant shumë i rëndësishëm, do të përdoret për furnizim me aparaturë moderne për spitalet tona. Në javët në vijim do të nënshkruajmë edhe marrëveshje të tjera, të cilat do të ndikojnë direkt në përmirësimin e sektorit tonë shëndetësor. Faleminderit Japoni”, shkroi Imsaili në një postim të tij.

Kontrolloni gjithashtu

DW: Në prag të vazhdimit të dialogut Kosovë-Serbi, presidentët e dy vendeve mbajnë qëndrime të kundërta

DW: Në prag të vazhdimit të dialogut Kosovë-Serbi, presidentët e dy vendeve mbajnë qëndrime të kundërta

Dojçe Welle i ka kushtuar një artikull dialogut i cili do të zhvillohet të dielën ...