Fillimi / Institucionet / Një shembull i mirë se si duhet të kujdesimi për mjedisin

Një shembull i mirë se si duhet të kujdesimi për mjedisin

Të rinjtë e Klinës së Mesme të komunës së Skenderajt, në mënyrë vullnetare kanë pastruar lagjen Hodiq nga mbeturinat skaj rrugës dhe kanë bërë mbjelljen e fidanëve në këtë pjesë. Shembuj të tillë uroj të kemi edhe në fshatrat tjera pasi që vetëm kështu duke u kujdesur për hapësirat publike mund të arrijmë që të kemi mjedis të pastër për të gjithë ne. Kujdesi për mjedisin është kujdes për shëndetin tonë dhe gjeneratave që vijnë! Ka thënë me këtë rast kryetari Jashari.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për realizim të projektit “Up To Youth”

Komuna e Vitisë ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me projektin Up to Youth të financuar ...