Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Njësia speciale “FIT”e Policisë së Kosovës ka arritur rezultate mbresëlënëse në garat ndërkombëtare në Hungari
Segmentet e sigurisë së vendit, jo zyrtarisht, paralajmërojnë sulme terroriste në Kosovë

Njësia speciale “FIT”e Policisë së Kosovës ka arritur rezultate mbresëlënëse në garat ndërkombëtare në Hungari

Njësia speciale “FIT”e Policisë së Kosovës ka arritur rezultate mbresëlënëse në garat ndërkombëtare të Njësiteve Speciale Cross Fit-it që mbahen në Hungari. Policia e Kosovës njofton se në këtë garë ndërkombëtare marrin pjesë shtete nga Evropa dhe Azia, ku NJSI, duke dëshmuar përgatitjet e larta profesionale dhe fizike, ka arritur që në garat ekipore të renditet e dyta, përderisa në garat individuale ka rezultuar e para. Policia e Kosovës edhe pse institucioni më i ri krahasuar me policit tjera, po arrin të triumfoj në shumë gara sportive në arenën ndërkombëtare, thuhet në mes tjerash në njoftim të policisë.

Kontrolloni gjithashtu

Berat Rukiqi: Vonesat në krijimin e qeverisë po ndikojnë edhe në uljen e konfidencës së bizneseve

Berat Rukiqi: Vonesat në krijimin e qeverisë po ndikojnë edhe në uljen e konfidencës së bizneseve

Vonesat e krijimit të qeverisë nuk po ndikojnë vetëm në buxhetin e vendit, mirëpo janë ...