KEK
Fillimi / Lajmet / Willson: Serbia nuk do ta ketë besimin e bashkësisë ndërkombëtare pa mbyll kapitullin e Kosovës
Damon Wilson

Willson: Serbia nuk do ta ketë besimin e bashkësisë ndërkombëtare pa mbyll kapitullin e Kosovës

Nënkryetari ekzekutiv i Këshillit Atlantik Damon Wilson ka thënë se Serbia nuk do ta ketë besimin e bashkësisë ndërkombëtare pa mbyll kapitullin e Kosovës. Gjatë intervistës për sektorin në gjuhën serbe të Zërit të Amerikës, ai ka thënë se kryetari i Serbisë, Aleksander Vuçiq është në pozicion më të favorshëm diplomatik dhe do të mbahet në mend si personi që do ta mbyllë kapitullin e Kosovës. Nënkryetari ekzekutiv i Këshillit Atlantik Damon Wilson ka theksuar më utje se Serbia “mund të fitojë çdo gjë”, por nuk mund të jetë vend normal me perspektivë evropiane e të ketë besim tek investitorët e huaj dhe bashkësia ndërkombëtare pa u mbyllur kapitulli i Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Krasniqi: Në krahasim me periudhat tjera vjetore ka rënë dukshëm konsumimi i produkteve nga Serbia

Krasniqi: Në krahasim me periudhat tjera vjetore ka rënë dukshëm konsumimi i produkteve nga Serbia

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka thënë se që nga marrja e detyrës ...