mbpzhr 2018
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Njoftim nga MKRS-ja

Njoftim nga MKRS-ja

Njoftohen te gjitha institucionet përkatëse kulturore, edukative arsimore, produksionet filmike dhe shoqatat e filmit, se shtyhet afati për dorëzimin e nominime për Çmimin Kombëtar për Vepër Jetësore “Bekim Fehmiu” dhe Çmimi Vjetor për kinematografi.

Afati për dorëzimin e nominimeve për çmimet e Konkursit, është deri me 24.05.2019.

Kontrolloni gjithashtu

Fillojnë punimet në rregullimin e rrugës bujqësore në fshatin Vërban të Vitisë

Në fshatin Vërban të Vitisë, kanë filluar punimet në rregullimin e rrugës bujqësore që lidhë ...