Selami Hoti: Njoftim për qytetarët Krushjan

Selami Hoti, Kryetar i Këshillit të fshatit Krushë e Madhe ju ka bërë thirrje të gjithë  qytetarëve që kanë blerë fidane ditën e Premten nga dy qytetarët e Komunës së Malishevës, pozitiv me COVID-19 që të vazhdojnë të lajmëroheni në QMF “Fahredin Hoti” në Krushë, ku stafi i saj do të ju njoftoj dhe këshilloj si të veproni tutje apo të futeni në vetëizolim me qëllim që të mbroni veten, familjet dhe gjithë tjerët.

Deri më tani janë lajmëruar rreth 20-të qytetarë që kanë patur kontakt me ta!!!

Ju faleminderit

Selami Hoti

Kryetar i Këshillit të fshatit Krushë e Madhe

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë shënon Ditën Botërore të HIV/SIDA

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare (QKMF) në Viti, ka shënuar sot Ditën Botërore te HIV …