Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / OBJEKTI I ZJARRËFIKËSVE NË KOMUNËN E JUNIKUT

OBJEKTI I ZJARRËFIKËSVE NË KOMUNËN E JUNIKUT

Janë duke u zhvilluar punimet në ndërtimin e objektit të Zjarrfikësve në komunën e Junikut sipas paramasave të parapara, me qëllim të plotësimit të standardeve për ofrim të shërbimeve cilësore për qytetarë. Gjatë ditës janë përcjellë nga afër ecuria e punimeve, projekt i cili po zhvillohet në kuadër të iniciativës “Shërbime cilësore për ambient të sigurt”. Objekti i Zjarrfikësve është projekt i përbashkët mes Komunës së Junikut, Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Agjencia e Menaxhimit të Emergjencave.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi me organizatën IKC me të cilën do të përfitojnë fermerët vitias

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Organizatën IKC, ...