Brickos

Opozita e bindur se Qeveria do të bjerë

Opozita e bindur se Qeveria do të bjerë

Subjektet politike opozitare janë shprehur të bindura se Qeveria aktuale do të bjerë së bashku me demarkacionin. Zyrtarët e Lëvizës Vetëvendosje!, të AAK-së dhe të Nismës besojnë se do t’i arrijnë 61 votat e nevojshme për ta rrëzuar Qeverinë Mustafa me anë të mocionit të mosbesimit. Shefja e grupit parlamentar e Nismës për Kosovën, Valdete Bajrami, ka thënë se janë të bindur se kjo Qeveri do të rrëzohet me anë të mocionit. Të njëjtin mendim ka shprehur edhe shefi i grupit parlamentar i AAK-së, Pal Lekaj. “Mendojmë se është vetëm çështje procedurale sepse tani kjo Qeveri vetëm ka rënë. Këtë argument e bazoj në gjithë ato argument e bazoj në gjithë ato çfarë kanë deklaruar deputetët e kuvendit, qofshin ata të opozitës, qofshin të pozitës”, ka thënë Lekaj.

Kontrolloni gjithashtu

Bajram Begaj: Kosova dhe Serbia të kthehen sa më shpejt në tryezën e dialogut dhe në zbatimin e marrëveshjeve

Begaj: Të drejtat e njeriut janë ideal i përbashkët për të cilin luftojnë të gjithë popujt

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka vlerësuar lart dokumentin e të drejtave të njeriut dhe …