OVL e UÇK-së, dega Deçan: U zbulua pllaka përkujtimore për ushtarin, Afrim Alijaj

Sot në vendlindje e tij aty ku pushon përjetësisht në Dujakë u bë zbulimi i Pllakës Përkujtimore të
Luftëtarit të Lirisë,Ushtarit të Brigadës 131 dhe pjesëtarit të Batalionit Gardist ,,Shkëlzen Haradinaj’’ Afrim Alijaj.
Pllakën e zbuluan luftëtarët e Gardës së Dukagjinit, Komandant Abdyl Mushkolaj dhe sheh Ardian Juniku.
Për atdhedashurinë,vlerat e një burri tipik shqipëtar kontributin e dhënë gjatë luftës UÇK-së foli Xhavit Alijaj.
Lavdi jetës dhe veprës së Afrim Alijaj.
Nderë e lavdi përgjithmonë

Kontrolloni gjithashtu

Arrestohet një i dyshuar për përdorim të armës apo mjetit të rrezikshëm

Me datën 22.05.2024 rreth orës 22:55, Stacioni Policor në Gjakovë pasi kishte pranuar informatë për …