Partia e Drejtesise

Partia e Drejtësisë dënon fuqishëm sulmet në Berlin të Gjermanisë dhe në Xhaminë e Cyrihut në Zvicër

Partia e Drejtësisë dënon fuqishëm sulmet  “terroriste” në tregun e Krishtlindjeve në Berlin të Gjermanisë dhe sulmin tjetër në Xhaminë e Cyrihut të Zvicrës. Partia e Drejtësisë i dënon veprat e tilla  dhe i konsideron të rrezikshme për rendin dhe sigurinë në mbarë globin. Terrori nuk njeh popull, fe, racë as komb, andaj bashkë-ndjejmë dhimbje dhe solidarizohemi me popullin e Gjermanisë dhe të Zvicrës”, thuhet në komunikatën e PD-së. Edhe Partia FJALA ka dënuar sulmet terroriste në Berlin dhe në Cyrih.

Kontrolloni gjithashtu

Bajraktari: Për një periudhë tejet të gjatë kohore krimet e luftës kanë qenë kompetence e autoriteteve ndërkombëtare

Avokati Ardian Bajraktari ka vlerësuar se trajtimi i krimeve të luftës në përgjithësi dhe atyre …