Iniciativa Qytetare për Veprim

Iniciativa Qytetare për Veprim sot organizon aksion simbolik para Qeverisë së Kosovës

Iniciativa Qytetare për Veprim sot organizon aksion simbolik para Qeverisë së Kosovës kundër ndërtimit të murit ndarës në Mitrovicë dhe kundër ekipit negociator të Kosovës. Sipas Iniciativës Qytetare për Veprim, Qeveria e Kosovës në negociatat me Serbinë në Bruksel ka dështuar të mbrojë dhe përfaqësojë interesat e Kosovës, duke pranuar murin që e ndanë Mitrovicën, legalizimin e pushtetit të Serbisë në veri, Asociacionin e komunave me shumicë serbe dhe demarkacionin.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …