KEK
Fillimi / Njoftime / PBC Academy ka hapur aplikimet për trajnime në Social Media Management
PBC Academy ka hapur aplikimet për trajnime në Social Media Management

PBC Academy ka hapur aplikimet për trajnime në Social Media Management

Ju njoftojmë se PBC Academy ka hapur aplikimet për trajnime në Social Media Management dhe aktualisht kemi ofertë të mrekullueshme për ju.

Trajnimi është i krijuar që:

  • Të punësuarit që specializohen në përdorimin e Mediave Sociale, teknikat dhe format më bashkëkohore të promovimit online,
  • Të rritet prezenca e biznesit tuaj online,
  • Të ndikoj në rritjen e shitjeve të produkteve apo shërbimeve të biznesit,
  • Të analizohet konkurrenca e biznesit,

Pas përfundimit të këtij trajnimi, pjesëmarrësi do të jetë në gjendje të:

  • Planifikoj, përpiloj, menaxhoj dhe të kontrolloj kampanja marketingu në mediat sociale,
  • Krijoj aktivitete të PR-it online,
  • Të menaxhoj marrëdhëniet me klientët në mediat sociale,
  • Të krijoj raporte të detajuara javore, mujore dhe vjetore për aktivitetet në mediat sociale.

Për informata më të hollësishme rreth trajnimit, ju lutem vizitoni faqen tonë në linkun: https://pbc.academy/Trainings/TrainingSMM

 

PBC Academy

SMM (Social Media Management) Trajnimi ka për fokus krijimin e shkathtësive moderne dhe inovative të marketingut, përmes përdorimit të mediave sociale.

pbc.academy

Me respekt,

PBC Academy

038 605 555

Kontrolloni gjithashtu

Autoriteti i Aviacionit Civil: Fushatë vaksinimi nga ajri nga data 24 deri më 31 tetor 2020

Autoriteti i Aviacionit Civil: Fushatë vaksinimi nga ajri nga data 24 deri më 31 tetor 2020

Autoriteti i Aviacionit Civil i Kosovës informon të gjithë qytetarët se nga data 24 deri ...