Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Njoftime / Për nder të 21 vjetorit Ditës së Dëshmorëve të komunës së Ferizaj organizohen aktivitete tre ditore
Për nder të 21 vjetorit Ditës së Dëshmorëve të komunës së Ferizaj organizohen aktivitete tre ditore

Për nder të 21 vjetorit Ditës së Dëshmorëve të komunës së Ferizaj organizohen aktivitete tre ditore

Të nderuar familjarë të dëshmorëve të kombit, invalidë dhe veteranë të UÇK-së, të nderuar bashkëqytetarë/e, në kuadër të 21 vjetorit Ditës së Dëshmorëve të komunës së Ferizajt, njoftohemi për aktivitetet. Sot më 27.09.2019 në orën 10:00  mbahet turnir në futboll, në orën 11:00 në bashkëpunim me Drejtorinë për Kulturë është planifikuar aktiviteti ku bibliotekën do e vizitojnë fëmijët e dëshmorëve dhe veteranëve të luftës. Fëmijët dhe familjarët do njoftohen me punën profesionale në bibliotekë dhe do bashkëbisedohet për librin. të shtunën më 28 shtator në orën 10:00 bëhen homazhe tek Varrezat e Dëshmorëve, në orën 11:00 mbahet Akademi përkujtimore. Të dielën organizohet ecje në natyrë me destinacion Jezercin, me organizator sektori i rinisë dhe SHBA “Lybeteni”, Ferizaj.

Kontrolloni gjithashtu

OJQ-VoRAE bëri të ditur se nesër t ia rikujtojnë MAShT-it detyrat të cilat i përcaktohen nga Udhëzimi Administrativ

OJQ-VoRAE bëri të ditur se më 3 dhjetor do t ia rikujtojnë MAShT-it detyrat të cilat i përcaktohen nga Udhëzimi Administrativ

Organizatat e shoqërisë civile si: OJQ-VoRAE – Voice of Roma Ashkali and Eygptians , BSFK ...