kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Njoftime / Më 27 nëntor përurohet monografia për luftëtarin e NDSH-së, Sadri Sahit Çatani të autorit Ahmet Qeriqi
Doli në dritë monografia, Sadri Sahit Çatani, vepër e autorit, Ahmet Qeriqi

Më 27 nëntor përurohet monografia për luftëtarin e NDSH-së, Sadri Sahit Çatani të autorit Ahmet Qeriqi

Në vigjilje të festave të nëntorit përurohet monografia kushtuar jetës dhe veprës  së luftëtarit popullor, Sadri Sahit Çatani, të autorit Ahmet Qeriqi. Libri monografik kushtuar jetës dhe veprës së atdhetarit dhe pjesëtarit të Lëvizjes Nacional Demokratike Shqiptare, Sadri Sahit Çatani, i njohur në mbamendjen popullore, Sadri Duhla, përurohet të mërkurën, më 27 nëntor, duke filluar në ora 12.00, në Qendrën Rinore “Fell Bahu” në Therandë.

Kontrolloni gjithashtu

Në shënim të 21-Vjetorit – Ditës Përkujtimore të Masakrës së Reçakut, më 15 janar mbahet Akademi përkujtimore

Në shënim të 21-Vjetorit – Ditës Përkujtimore të Masakrës së Reçakut, më 15 janar mbahet Akademi përkujtimore

Në shënim të 21-Vjetorit – Ditës Përkujtimore të Masakrës së Reçakut, më 15 janar, nga ...