vipa
akp deri me 4 nentor
Fillimi / Lajmet / Policia e Kosovës e ajo Shqipërisë vazhdojnë të bashkëpunojnë për të ofruar siguri gjatë sezonit turistik
Policia e Kosovës e ajo Shqipërisë vazhdojnë të bashkëpunojnë për të ofruar siguri gjatë sezonit turistik

Policia e Kosovës e ajo Shqipërisë vazhdojnë të bashkëpunojnë për të ofruar siguri gjatë sezonit turistik

Po vazhdon bashkëpunimi ndërmjet policisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Policia Rrugore e Shqipërisë ka postuar në rrjetin social një foto nga puna e përbashkët e policisë që bashkëpunojnë gjatë sezonit turistik në Lezhë. “Xhoana, e Policisë Rrugore në Lezhë, dhe Mehmeti punonjës i Policisë së Kosovës janë në shërbim për ruajtjen e parametrave të sigurisë rrugore, veçanërisht gjatë sezonit turistik. Fluksi është mjaft i lartë, por me shërbim të përforcuar, po ja dalin të menaxhojmë trafikun dhe ngarkesën. Duke iu uruar pushime të mbara, për çdo shqetësim e problem, thirrni në 112”, thuhet në postimin e policisë shqiptare.

Kontrolloni gjithashtu

Një shkizmë e re dhe e pariparueshme për kreun e Ortodoksisë

Një shkizmë e re dhe e pariparueshme për kreun e Ortodoksisë

Me qëllim për t’i mbajtur nën diktat fetar të gjithë krishterët ortodoksë,  Kisha Ortodokse Ruse, ...