Fillimi / Lajmet / Policia në Bosnjë ka arrestuar shtatë të dyshuar për krime kundër civilëve në periudhën e luftës në vitet 1992-1995
Policia në Bosnjë ka arrestuar shtatë të dyshuar për krime kundër civilëve në periudhën e luftës në vitet 1992-1995

Policia në Bosnjë ka arrestuar shtatë të dyshuar për krime kundër civilëve në periudhën e luftës në vitet 1992-1995

Policia në Bosnjë-Hercegovinë ka arrestuar shtatë  të dyshuar për krime kundër civilëve në periudhën e luftëas  më 1992-95, kanë thënë autoritetet e sigurisë. Ky grup kriminelësh është zënë në qytezat lindore Bijelina dhe Sokollac, është thënë në një deklaratë të agjencisë së sigurisë në këtë shtet. Më shumë se 100 000 qytetarë, shumica dërmuese myslimanë të Bosnjës janë vrarë në luftën e viteve 1992-1995. Lufta ka përfunduar me Marrëveshjen e Dejtonit, të ndërmjetësuar nga Shtetet e Bashkuara.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Rritja e infektimeve dhe rasteve të vdekjes nga virusi korona ishte e befasishme dhe e paparashikuar

Kurti: Me rikthimin në punë të bllokut B2 Kosova për çdo orë do t’i paguajë rreth 50 mijë euro import më pak

Kryeministri, Albin Kurti e ka vlerësuar lart rikthimin në funksion të bllokut B2. Ai ka ...