Fillimi / Lajmet / Sot u arrestuan 31 zyrtarë e përfitues në tetë komuna të Kosovës, për shkak të mashtrimeve me subvencionet bujqësore
Dyshohet se lumi Lepenc i ka bartur trupat e policëve të Kosovës në Maqedoni

Sot u arrestuan 31 zyrtarë e përfitues në tetë komuna të Kosovës, për shkak të mashtrimeve me subvencionet bujqësore

Me urdhër të Prokurorisë Speciale, Policia e Kosovës ka arrestuar 31 të dyshuar për malverzime me subvencionet e ndara nga Ministria e Bujqësisë. Aksioni i Policisë është zhvilluar në tetë komuna të vendit, Pejë, Burim, Ferizaj, Lipjan, Prishtinë, Kllokot, Vushtrri dhe Besianë. Nga 31 të arrestuarit, 19 prej tyre janë qytetarë, të cilët janë intervistuar në cilësinë e përfituesve të subvencioneve, ndërkaq 12 zyrtarë nëpër komuna. Prokuroria Speciale ka bërë të ditur se do të kërkojë caktimin e masës së paraburgimit për personat të cilët janë ndaluar nga aksioni i sotëm. Të ndaluarit  dyshohet se kanë kryer veprat penale të pasurimit të kundërligjshëm.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Rritja e infektimeve dhe rasteve të vdekjes nga virusi korona ishte e befasishme dhe e paparashikuar

Kurti: Me rikthimin në punë të bllokut B2 Kosova për çdo orë do t’i paguajë rreth 50 mijë euro import më pak

Kryeministri, Albin Kurti e ka vlerësuar lart rikthimin në funksion të bllokut B2. Ai ka ...