KEK
Fillimi / Lajmet / Presidenti Trump nënshkruan urdhërin ekzekutiv për uljen e çmimit të barnave në SHBA
Kryetari amerikan, Donald Trump e portretizon kundërshtarin e tij, Joe Biden, si një kundërshtar të naftës, armëve dhe Zotit

Presidenti Trump nënshkruan urdhërin ekzekutiv për uljen e çmimit të barnave në SHBA

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Tramp, ka nënshkruar katër urdhëra ekzekutivë për të ulur çmimet e barnave në vend. Gjatë nënshkrimit të tyre ai ka thënë se katër urdhërat që po i nënshkruaj sot do të rikonstruktojnë tërësisht tregun farmaceutik. Ky vendim mundëson edhe importin e barnave më të lira nga vendet tjera. Ndërkohë, analistët e kanë kritikuar këtë vendim duke theksuar se nuk do të ketë shumë efekt. Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë duke u përballur me një numër të madh të të infektuarve nga koronavirusi i ri. Deri më tash janë raportuar mbi 4 milionë raste dhe mbi 145 mijë viktima.

Kontrolloni gjithashtu

Mbi 96 milionë persona në gjithë botën janë infektuar nga COVID-19, ndërsa rreth 68 milionë të tjerë janë shëruar

Mbi 96 milionë persona në gjithë botën janë infektuar nga COVID-19, ndërsa rreth 68 milionë të tjerë janë shëruar

Rreth 69 milionë persona janë shëruar nga COVID-19 në gjithë botën, derisa mbi 96 milionë ...