Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Pritjet e gjata dhe kolonat me kilometra duket se do të vazhdojnë edhe sot në kufijtë mes Kosovës dhe Serbisë
Merdare

Pritjet e gjata dhe kolonat me kilometra duket se do të vazhdojnë edhe sot në kufijtë mes Kosovës dhe Serbisë

Pritjet e gjata dhe kolonat me kilometra po  vazhdojnë edhe sot në kufijtë mes Kosovës dhe Serbisë. Numri i madh i bashkatdhetarëve të cilët ishin për pushime në Kosovë tashmë janë nisur për tu kthyer në vendet evropiane, ku ata jetojnë dhe punojnë. Si rezultat i kësaj ata edhe në orët e hershme të ditës së sotme janë përballur me pritje të gjata. Sipas statistikave të publikuara nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, pritjet dhe kolonat më të gjata janë në pikën kufitare në Merdare. Në këtë pikë kalim kufitar bashkatdhetarët janë duke pritur deri në pesë orë kurse kolona është e gjatë  800 metra. Po ashtu edhe te Dheu i Bardhë në dalje të Kosovës ka kolonë e pritje. Atje bashkatdhetarët janë duke pritur deri në 30 minuta kurse kolona është e gjatë deri në 250 metra.

Kontrolloni gjithashtu

Myftiu i kosovës, Naim Tërnava e viziton Bashkësinë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Myftiu i kosovës, Naim Tërnava e viziton Bashkësinë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Një delegacion i lartë nga Kryesia e Bashkësisë Islame e Kosovës i udhëhequr nga myftiu ...