Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / PZAP ka refuzuar ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje për numërimin e fletëvotimeve të diasporës
​PZAP

PZAP ka refuzuar ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje për numërimin e fletëvotimeve të diasporës

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka refuzuar ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje për numërim të fletëvotimeve të diasporës që kanë arritur pas afatit të paraparë. Kështu ka bërë të ditur kryesuesi i Sekretariatit në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, Mul Desku. Lëvizja Vetëvendosje ka paraqitur ankesën e saj në Gjykatën Supreme përmes të cilës kanë kërkuar numërim të 4 mijë e 639 votave të diasporës, kërkesë të cilën Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa e kishte hedhur poshtë, ndërsa ditë më parë Supremja ia ktheu prapa këtë vendim Panelit.

Kontrolloni gjithashtu

Milazim Mustafa: Deri tani gjykatat e shumë organe të tjera nuk ndërmorën hapa lidhur me zbatimin e ligjit për gjuhën shqipe

Milazim Mustafa: Deri tani gjykatat e shumë organe të tjera nuk ndërmorën hapa lidhur me zbatimin e ligjit për gjuhën shqipe

Anëtarët shqiptarë të Këshillit Gjyqësor distancohen nga deklarata e kryetarit Kire Zdravev se zbatimi i ...