Qeveria ka miratuar vendimin që ish-kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi të varroset me ceremoni shtetërore

Qeveria e Kosovës ndan 4.9 milionë euro për zgjedhjet e parakohshme

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur ka ndarë 4.9 milionë euro për zgjedhjet e parakohshme, ndërsa 90 mijë e 449 janë ndarë për procesin ankimor për komisionin për ankesa dhe parashtesa për zgjedhjet e parakohshme. Kryeministri në detyrë Isa Mustafa, tha se me këtë u siguruan mjetet për KQZ-në, që procesi të kalojë pa ndonjë pengesë.  Qeveria po ashtu miratoi koncept dokumentin për qasjen në dokumente publike. Gjatë mbledhjes së sotme të Qeverisë, janë ndarë edhe 5 mijë e 500 euro për Shoqatat Familjare të të Zhdukurve të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Adem Jashari

Edi Rama: Adem Jashari lindi në 28 nëntor, ra për të jetuar gjithmonë, si legjenda e gjallë e flamurit më të bukur në botë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në festën e 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit, ka ndarë …