Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Qeveria merr masa të reja me qëllim të parandalimit të përhapjes së mëtejme të COVID-19
Abdullah Hoti

Qeveria merr masa të reja me qëllim të parandalimit të përhapjes së mëtejme të COVID-19

Me qëllim të parandalimit të përhapjes së mëtejmë të virusit korona, Qeveria ka paraqitur sot masat e reja të cilat do të ndërmerren. Duke folur për këto masa, kryeministri, Avdullah Hoti paralajmëroi se në qytetet ku ka numër te madh do të kufizohet plotësisht lëvizja. Nga Sonte në Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Vushtrri. Do te kufizojmë plotësisht lëvizjen nga ora 21 deri në orën 5 në mëngjes. Do të përcjellim pastaj lëvizjet e numrave me infektime. Mbyllen të gjitha lokalet e gastronomisë nga ora 21 deri në orën 5 të mëngjesit. Jashtë kufizimit lejohet puna vetëm në hapësira të hapura dhe shërbimin ‘merre me vete’. Numri i njerëzve përgjysmohet nëpër autobusë. Do të reduktojmë numrin e të punësuarve në institucione vetëm në staf të domosdoshëm. Në institucione shëndetësore, do të reduktohen të gjitha shërbimet që janë jo-esecenciale që presin, ka deklaruar kryeministri, Avdullah Hoti.

 

Kontrolloni gjithashtu

PDK: Tolerimi i ushtrisë serbe nga KFOR-i dhe Qeveria e Kosovës është cenim i sovranitetit dhe sigurisë kombëtare

PDK: Tolerimi i ushtrisë serbe nga KFOR-i dhe Qeveria e Kosovës është cenim i sovranitetit dhe sigurisë

Partia Demokratike e Kosovës ka dënuar ashpër prezencën e ushtrisë serbe në territorin e Kosovës. ...