MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Institucionet / Qytetarët e komunës së Deçanit kanë dhuruar 20.580€ dhe 6 kamion me veshmbathje dhe gjëra ushqimore

Qytetarët e komunës së Deçanit kanë dhuruar 20.580€ dhe 6 kamion me veshmbathje dhe gjëra ushqimore

Qytetarët e komunës së Deçanit kanë dhuruar 20.580€ dhe 6 kamion me veshmbathje dhe gjëra ushqimore!

Ndërsa mjetet buxhetore që janë mbledhur deri në këto orë, do të dhurohen për familjen Abazi nga Gjilani, të cilët humbën dje dy djemtë e tyre!

Kontrolloni gjithashtu

QENDRA E MJEKSISE FAMILJARE NE DEÇAN KRYEN TE GJITHA SHERBIMET SHENDETESORE PER QYTETARET E VET

Sqarim rreth një kronike televizive për QKMF-në e Deçanit të transmetuar në emisionin e lajmeve ...