KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi ka bërë nderime në Memorialin e Dëshmorëve të Kombit në Gllogjan

Kryetari Latifi ka bërë nderime në Memorialin e Dëshmorëve të Kombit në Gllogjan

Kryetari i komunës së Rahovecit ka vazhduar të bëjë nderimin e përvitshëm në Memorialin e Dëshmorëve të Kombit në Gllogjan, duke qenë mirënjohës për kontributin dhe flijimin e tyre për lirinë e Atdheut. Gllogjani dhe rrafshi i Dukagjinit i dha shpirt vazhdimësisë së rezistencës dhe luftës heroike si dhe trasuan rrugën drejt lirisë tonë. Homazhe dhe përulje para lavdisë suaj heronjë, që do të mbeteni përherë në kujtesën tonë kolektive! Lavdi veprës dhe gjakut tuaj! Ka thënë me këtë rast kryetari Latifi.

Kontrolloni gjithashtu

Nxënësit e SHMTP “Jonuz Zejnullahu” fitues të vendit të parë në projektin “Sfida Kreative”

Nxënësit e Shkollës së Mesme Teknike Profesionale “Jonuz Zejnullahu”, janë fitues të vendit të parë ...