Rama: Ramush mirësezbret sot edhe njëherë fitimtar në Prishtinën tonë

Rama: Ramush mirësezbret sot edhe njëherë fitimtar në Prishtinën tonë

Edhe kryeministri I Shqipërisë Edi Rama është shprehur i gëzuar për lirimin e ish-komandantit të UÇK-së dhe ish-kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj nga gjykata franceze. “Ramush mirësezbret sot edhe njëherë fitimtar në Prishtinën tonë. Krenar për UÇK-në. E drejta vonon por nuk harron”, ka shkruar Rama në një postim të tij.

Kontrolloni gjithashtu

Shaip Kamberi

Shaip Kamberi nuk ka arritur të fitojë mandatin e deputetit në Kuvendin e Serbisë pas rivotimit që u bë në Tërnoc

Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës ka marrë vetëm 598 vota, ndërkaq Kamberit i duheshin së …