Deputeti i Vetëvendosjes, Rexhep Selimi kërkon kushte më të mira për Policinë e Kosovës

Rexhep Selimi: Partitë opozitare do ta pengojnë Kuvendin të mbaj seancën e radhës

Deputeti nga radhët e Vetëvendosjes, Rexhep Selimi ka paralajmëruar se partitë opozitare do ta pengojnë Kuvendin të mbaj seancën e radhës. Ai është cituar të ketë deklaruar se pjesëmarrja e opozitës në seancën e nesërme do të jetë me kursin e njëjtë si deri më tash duke e bllokuar Kuvendin me mjete të njëjta. ”Ju jeni në dijeni se opozita nuk ka ndërruar kurs në kundërshtimin e agjendës së Qeverisë në Kuvend. Nuk do të ndërrojmë kursin e as metodat e kundërshtimit tonë në Kuvend. Koalicioni PDK-LDK-Lista Serbe, nuk do të mund ta vazhdojnë agjendën e tyre antishtetërore në Kuvend. Pra, sikurse edhe më parë edhe nesër do të jemi në veprim kundër Qeverisë dhe agjendës së koalicionit PDK-LDK-Lista Serbe. Se si do të veprojmë, kjo le të mbetet lajm i ditës së nesërme, ka deklaruar në mes tjerash deputeti i Vetëvendosjes, Rexhep Selimi.

Kontrolloni gjithashtu

Në shënimin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti u nderua me mirënjohje në Kaçanik

Në shënimin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, Ali Ahmeti u nderua me mirënjohje …