Kuvendi i Kosovës

Kuvendi i Kosovës pritet të mbajë seancën e radhës

Kuvendi i Kosovës  pritet që nesër të mbajë  seancën e radhës, ku në rend të ditës  janë paraparë 22 pika të cilat i ka caktuar kryesia e Kuvendit të hënën në mbledhje. Gjatë seancës  janë paraparë të shqyrtohen për herë të parë disa projektligje si dhe të bëhet miratimi i disa projektligjeve të tjera. Gjithashtu është paraparë që të  shqyrtohen disa Raporte dhe të bëhet zgjedhja e një (1) anëtari në Këshillin Gjyqësor të Kosovës dhe të trajtohen çështje jashtë rendit të ditës. Në agjendën e Kuvendit të Kosovës nuk është paraparë që në seancën e nesërme të bëhet zgjedhja e kryetarit të vendit.

Kontrolloni gjithashtu

Faton Klinaku: Arrestimi i luftëtarit të lirisë, Dritan Goxhaj është bërë për t’i frikësuar njerëzit që e kundërshtojnë një gjykatë politike

Faton Klinaku, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk mund të quhet ndërmarrje e përbashkët kriminale

Faton Klinaku, ushtrues detyre i kryetarit të OVL-UÇK-së, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës …