Rrustem Berisha

Rrustem Berisha: FSK-ja nuk mund të mbesë deri në pafundësi me misionin që ka aktualisht

Duke komentuar deklaratat e sekretarit të NAO-s Stoltenberg lidhur me çështjen e ushtrisë, ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha, ka thënë për mediet që FSK-ja nuk mund të mbesë deri në pafundësi me misionin që ka aktualisht. “Nëse tani nuk është koha, shtrohet pyetja se kur është koha që kjo të ndodhë? Ne nuk mund të presim deri në pafundësi dhe të mbetemi me misionin aktual. Ai është shprehur i bindur se nuk do të ketë cenim të raporteve me partnerët strategjikë të Kosovës. Ne e kemi mbështetjen e shteteve të fuqishme që janë brenda NATO-s”, ka theksuar ai, duke shtuar se institucionet e Kosovës janë dakorduar me këto forca  qysh në fillim.

Kontrolloni gjithashtu

Deminuesit e forcave të KFOR-it, kanë asgjësuar një sasi të dyshimtë të municionit të zbuluar në Mitrovicën e Jugut

Misioni i KFOR-it, në Kosovë ka ndërhyrë për të asgjësuar në mënyrë të sigurt një …