Sadik Halitjaha: Ne veteranet e UÇK duhet ta votojmë PDK-në, sepse siguron ekonomi, zhvillim dhe garanton mbrojtjen e Kosovës

Sadik Halitjaha: Ne veteranet e UÇK duhet ta votojmë PDK-në, sepse siguron ekonomi, zhvillim dhe garanton mbrojtjen e Kosovës

Kandidati për deputet nga radhët e PDK-së, ish eprori i UÇK-së, Sadik Halitjaha në një tubim elektoral në Has, ndër të tjera ka kujtuar ditën kur gjatë kohës së luftës kishin kaluar nga Pashtriku në Has dhe kishin rënë në pritë të serbo sllavët. Atë ditë ka rënë Haxhi Hoti betejë të cilën e udhëhiqte ai. Hasi ishte prijatar andaj Besa është e Hasit që dha trima luftëtarë. Hashim Thaçi pati premtuar me të drejtë se Hasin, do ta bëj komunë në vete se ka dhënë shumë në luftën çlirimtare dhe se e meriton. Ne veteranet e UÇK duhet mobilizuar mirë dhe të votojmë PDK-në, sepse ju siguron ekonomi, zhvillim dhe garanton sigurinë e Kosovës, ka thënë ndër të tjera në fjalën e tij kandidati për deputet nga radhët e PDK-së, z. Sadik Halitjaha.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj kërkoi nga ndërkombëtarët ta hetojnë sulmin terrorist kundër Policisë së Kosovës, më 24 shtator

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj ka kritikuar Qeverinë për regres në infrastrukturë dhe në investime

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka shprehur shqetësim të thellë për …