SHFMU "Katër Dëshmorët" në Krojmir ka mbajtur Homazhe për dëshmorët e rënë në Pashtrik

SHFMU “Katër Dëshmorët” në Krojmir ka mbajtur Homazhe për dëshmorët e rënë në Pashtrik

Me rastin e 23-vjetorit të rënies heroike të heronjve të kombit: Isa Olluri, Enver Olluri, Qamil Olluri, të cilët ranë në Pashtrik më 14 dhjetor 1998, dhe Halil Meta i rënë në malet e Blinajës më 22.05.1999, do të mbahen homazhe përkujtimi dhe nderimi për heronjtë.

Po atë ditë do të nderohen edhe martirët, Afërditë Qeriqi dhe Musli Bungu.

Homazhet e nderimet  u mbajtën sot duke filluar në orën 10:00, tek pllaka përkujtimore në oborrin e shkollës.

Lavdi e përjetshme për heronjtë dhe gjithë të rënët për liri!

Kontrolloni gjithashtu

Teuta Shala: Konferenca Shkencore, “Kosova 1989-1999: Organizimi dhe Qëndresa për Çlirim

Sot, në Prishtinë, me rastin e 25-vjetorit të çlirimit, ka filluar punimet Konferenca Shkencore dy …