Fillimi / Lajmet / Shoqata e Gastronomeve të Kosovës reagon pas mbylljes së shumë lokaleve mbrëmë nga policia dhe inspektorët
Shoqata e Gastronomeve të Kosovës reagon pas mbylljes së shumë lokaleve mbrëmë nga policia dhe inspektorët

Shoqata e Gastronomeve të Kosovës reagon pas mbylljes së shumë lokaleve mbrëmë nga policia dhe inspektorët

Inspektorët anë e mbanë Kosovës në bashkëpunim me Policinë e Kosovës ditëve të fundit kanë mbyllur shumë lokale të gastronomisë në shumë komuna të Kosovës. Lokalet janë mbyllur me arsyetimin se nuk i kanë respektuar masat anti-Covid. Shoqata e Gastronomeve të Kosovës, këto veprimet e fundit të organeve përgjegjëse për zbatimin e ligjit në Kosovë, i konsideron jashtëzakonisht të padrejta dhe të papërgjegjshme. Sipas gastronomeve vendimi i fundit i Qeverisë së Kosovës, ka shprehur konfuzion të paparë për pothuajse secilin subjekt afarist të gastronomisë. Këto veprime sipas gastronomeve janë të padrejta, pasi konsiderojnë se afati kohor për njoftimin e subjekteve të gastronomisë rreth një interpretimi të tillë do të duhej të ishte për një periudhë të arsyeshme dhe jo të menjëhershme siç ka ndodhur mbrëmë.

Kontrolloni gjithashtu

Joe Biden: Agjenda ime nuk është kundër Rusisë apo dikujt tjetër, por është për Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Presidenti amerikan Joe Biden paralajmëron Rusinë për Ukrainën

Kryetari amerikan, Xho Bajden,  u zotua se do ta bëjë shumë të vështirë për kryetarin ...