Ndërtimi i spitalit kirurgjik-pediatrik në Prishtinë nuk pritet të përfundojë deri në vitin 2020

SHSKUK përgënjeshtron njoftimet se në QKUK i kanë shtyrë operacionet për shkak të mungesës së medikamenteve mjekësore

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës ka përgënjeshtruar njoftimet sipas të cilave në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës janë shtyrë operacionet për shkak të mungesës së medikamenteve mjekësore. ShSKUK njofton se në bazë të konfirmimit të Klinikës së Anesteziologjisë dhe Mjekimit Intensiv Qendror, të gjitha sallat operative kirurgjike në QKUK kanë punuar normalisht, duke përfshirë edhe programin e planifikuar të operacioneve. SHSKUK ka ndërmarrë masat e nevojshme për funksionim normal të sallave operative, në bazë të informacioneve të sotme nga klinikat kirurgjike edhe ditën e sotme, operacionet po kryhen normalisht”, thuhet më tutje në njoftim.

Kontrolloni gjithashtu

MAShT në bashkëpunim me GIZ-in gjerman bëjnë lansimin e aktiviteteve promovuese për PISA 2018

Janë publikuar rezultatet e testit PISA. Nxënësit nga vendi ynë nga 80 shtete të botës, kanë zënë vendin e 76-të

Janë publikuar rezultatet e testit PISA, lidhur me aftësitë  dhe dijen e nxënësve nga 80 …