SHVL-UÇK-së në Sellcë të Tetovës sot e përkujton martirin Omer Shabani

SHVL-UÇK-së në Sellcë të Tetovës sot e përkujton martirin Omer Shabani

Shoqata e Veteraneve të Luftës  së UÇK-së në Tetovë sot e përkujton martirin e ri  14 vjeçarin Omer Shabani, i vrarë më 3 prill të vitit 2001 në fshatin e tij të lindjes Sellcë të Tetovës në kohën e armëpushimit në mes të UÇK-së dhe forcave sllavo-maqedonase. Gjatë ditës së sotme në ora 13:30 do të behën homazhe tek vendi i përjetësisë dhe të kompleksi i UÇK-së, në këtë fshat. Omeri është varë në kohën kur ai se bashku me disa familjar të tij ktheheshin në shtëpinë e tij nga Malësia e Tetovës ku ishin shpërngulur paraprakisht.

Kontrolloni gjithashtu

Franca, Spanja dhe shtete të tjera në Parlamentin Evropian sërish shpehen kundër liberalizimit të vizave për Kosovën

Çështja e vizave për vendin tonë do të diskutohet më 13 tetor, në Bruksel, ashtu sikur është diskutuar dhjetëra herë deri tani

Presidenca çeke e cila përfaqëson  Bashkimin Evropian e ka vendosur  zyrtarisht në rend dite diskutimin …